Ακολουθήστε μας

Πήγασος Θριασίου & Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου πρόσφεραν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα

Την Κυριακή 04.12.16 στο Δημοτικό Γήπεδο Ελευσίνας "Γ. Ρουμελιώτης" οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες απόλαυσαν ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, με πάθος, περίτεχνες ενέργειες και αρκετά γκολ από δύο γυναικείες ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Ο Πήγασος Θριασίου 2012, φιλοξένησε την Αθηναϊκή Α.Ε. Αγ. Δημητρίου σε αντίστοιχες φιλικές αναμετρήσεις των τμημάτων Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων.

Δεδομένου ότι η Αθηναϊκή διαθέτει την πολυπληθέστερη ποδοσφαιρική ακαδημία κοριτσιών στο λεκανοπέδιο, o τεχνικός δ/ντής της Αθηναϊκής Νεκτάριος Πουλογιανόπουλος μαζί με τον προπονητή Γιάννη Μοσχονησιώτη έδωσαν την ευκαιρία σε μια πληθώρα Κορασίδων & Νεανίδων να αγωνιστούν απέναντι σε παίκτριες του Πήγασου αρκετά μεγαλύτερές τους και εμπειρότερες. Για την ιστορία η Αθηναϊκή αναδείχθηκε νικήτρια στις Παγκορασίδες και ηττήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στις Κορασίδες & Νεανίδες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αποστολή της Αθηναϊκής αποτελείτο από 41 παίκτριες για τη σύνθεση τριών τμημάτων(!!!).

Στον απόηχο αυτών των αναμετρήσεων βρήκα την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον προπονητή Γιάννη Μοσχονησιώτη ο οποίος δήλωσε στο alsosnews.gr

«Την Κυριακή παίξαμε έναν άνισο αγώνα με τον Πήγασο Θριασίου, καθώς οι νεάνιδες μου αγωνίστηκαν με ομάδα β’ Εθνικής. Παρόλα αυτά, θέλω να σταθώ στην παρουσία των κοριτσιών μου στο 2ο ημίχρονο. Είχαμε σωστά μαρκαρίσματα πετύχαμε ενα γκολ και είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες. Σε γενικές γραμμές οι παίχτριες μου έδειξαν χαρακτήρα παρά την έκταση του σκορ. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Για το λόγο αυτό θέλω να αναφέρω και τη σύνθεση της ομάδας Νεανίδων: Κατσίρη, Κατσακιώρη, Τζήμα(Βαρβαροπούλου), Τσίκρη, Κοντούλη, Sarah, Πρελοβέντζου(Χριστοπούλου), Στιέφνι, Ψαροπούλου(Κλεισιάρη), Πέππα, Διονυσοπούλου(Λαγογιάννη)»

Για το alsosnews.gr

Νεοκλής Τσούνης

Βρισκεστε εδω