Ακολουθήστε μας

Οι ποδοσφαιρίστριες της Αθηναϊκής Ένωσης στην «Ειρηνοδρομία 2016»

Την Κυριακή 15/5/16 μια γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα έβαλε τη δική της σφραγίδα στην διάδοση του μαζικού αθλητισμού, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Ειρηνοδρομία 2016» στον Αγ. Δημήτριο.

Προσωπικά, είχα την τιμή να προσκληθώ από τον τεχνικό διευθυντή της Αθηναϊκής Ένωσης Αγ.Δημητρίου Νεκτάριο Πουλογιαννόπουλο, προκειμένου να συμμετάσχω ως συνοδός της δρομικής της ομάδας, που θα συμμετείχε για 1η φορά σε αγώνα δρόμου αντοχής,  ελέγχοντας και δίνοντας το ρυθμό του αγώνα για επιτυχή τερματισμό των κοριτσιών.

Δεδομένου ότι η Αθηναϊκή Ένωση  εδρεύει στον Αγ. Δημήτριο, αποφάσισε να υποστηρίξει με την παρουσία της τη δρομική διοργάνωση «Ειρηνοδρομία 2016», που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου και την Περιφέρεια Αττικής. Παρότι ποδοσφαιρική ομάδα, η παρουσία της είχε σκοπό την προώθηση του μαζικού αθλητισμού και την αξία του τερματισμού και μόνο σε αγώνα αντοχής, πέρα από ανταγωνιστική διάθεση.

Σε μια τέτοια παρουσία, η Αθηναϊκή Ένωση εκπροσωπήθηκε συμβολικά με εννέα δρομείς-παίκτριες ποδοσφαίρου προερχόμενες και από τα τρία τμήματα της, κορασίδων-νεανίδων & γυναικών, με τη συνοδεία εκπροσώπων του προπονητικούteam της.

Στο τέλος του αγώνα, τα χαμόγελα τερματισμού και ικανοποίησης από την δρομική ομάδα της Αθηναϊκής, συμπλήρωναν το 1ο δρομικό μετάλλιο των κοριτσιών.

Για μένα τα χαμόγελα αυτά, θα αντανακλούν το «προσωπικό μου αναμνηστικό μετάλλιο» από την «Ειρηνοδρομία 2016».

Για το alsosnews.gr 

Νεοκλής Τσούνης

Βρισκεστε εδω