Ακολουθήστε μας

Κι όμως...το Ελληνικό Γυναικείο ποδόσφαιρο ενδιαφέρει την "Arsenal F.C."

 

Μια πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα, διοργάνωσαν οι Arsenal Soccer Schools και η Α.Ε. Γλυφάδας υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, στην προσπάθεια ανάπτυξης και περαιτέρω διάδοσης του γυναικείου ποδοσφαίρου.

 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 27/02/16 στις εγκαταστάσεις του AFC στο Χαλάνδρι, διοργανώθηκε ποδοσφαιρικό Camp – Trial, για κορίτσια γεννηθέντα από 1998 έως και 2005.

Υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος της Arsenal F.C.  Allan Ciara, τα συμμετέχοντα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στις τεχνικές του γυναικείου ποδοσφαίρου, στα πρότυπα του λονδρέζικου συλλόγου.  

Οι νεαρές παίκτριες που έλαβαν μέρος στο camp, εκπροσώπησαν γυναικείες ποδοσφαιρικές ακαδημίες από τις ευρύτερες περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής, όπως της Γλυφάδας, Υμηττού, Χαϊδαρίου, Αγ. Δημητρίου, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως από Χαλκίδα, Αργολίδα και Χανιά.  

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η παρουσία της Αθηναϊκής Ένωσης Αγ. Δημητρίου, που με την εντυπωσιακή συμμετοχή 40 παικτρίων από τις ακαδημίες της,απέσπασε τα θετικότερα σχόλια των διοργανωτών. 

Βρισκεστε εδω