Ακολουθήστε μας

Έχει μετατραπεί το παιδικό δωμάτιο σε γήπεδο ποδοσφαίρου και δεν ξέρετε τι να κάνετε;

Μυήστε το παιδί στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία των γονιών, που έχουν στο σπίτι τους ένα παιδικό δωμάτιο το οποίο έχει μετατραπεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου και καθημερινά τρέμει το φυλλοκάρδι τους, μήπως βρούν τζάμια σπασμένα και το δωμάτιο βομβαρδισμένο τοπίο, τότε μάλλον μεγαλώνετε έναν ανερχόμενο Μέσι ή Ρονάλντο.

Ίσως να έχετε σκεφτεί ότι θα ήταν καλή ιδέα, να φέρετε το παιδί σε επαφή με τον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά να μην το έχετε κάνει μέχρι τώρα γιατί δεν είστε σίγουροι σε τι θα το βοηθήσει.

Όμως o υπεύθυνος προπονητής της ακαδημίας ποδοσφαίρου «ΑΘΗΝΑ ACADEMY Αγ. Δημητρίου» κ. Γιώργος Γκοβερίνος τονίζει ότι, εκτός από τα οφέλη της άσκησης στο σώμα αλλά και στο πνεύμα, είναι σημαντικό για ένα παιδί να διδαχθεί την πειθαρχία και το σεβασμό στους κανόνες και τους συμπαίκτες του και να γνωρίσει σημαντικές αξίες του αθλητισμού όπως η αλληλεγγύη και η άμιλλα.

Με οδηγό τη διασκέδαση και τη δραστηριοποίηση εκτός σπιτιού, οι μικροί φίλαθλοι μπορούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα μυστικά και τις τεχνικές του! Η ομαδικότητα του αθλήματος διδάσκει στα παιδιά το παιχνίδι με κανόνες και παράλληλα τα βοηθά να κάνουν φίλους και να διασκεδάσουν.

Πηγή

http://familyinaction.gr/

Βρισκεστε εδω