Ακολουθήστε μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                    


Αθηναϊκή Αθλητική Ένωση

Αγίου Δημητρίου Αττικής

Γραφείο Τύπου

Τεχνικός Δ/ντής  : Πουλογιαννόπουλος Νεκτάριος

Τηλ.Επικ/νίας      : 6949983898

 Ε-mail                  : nektarioscoach@ath.forthnet.gr

 Site                      : www.athensacademy.gr         

 

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια-Συγχαρητήρια επιστολή στον ΟΦΗ και στην αποστολή της Αθηναϊκής Α.Ε. Αγ. Δημητρίου».

Η αποστολή και το Δ.Σ της Αθηναϊκής Α.Ε. Αγ. Δημητρίου Αττικής νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του ερασιτέχνη ΟΦΗ για την άψογη φιλοξενία με αφορμή την μεταξύ μας αναμέτρηση, την Κυριακή 27.11.16 και υπόσχεται την ανταπόδοση της στον αγώνα του δεύτερου γύρου στην Αθήνα.  

 Η γυναικεία ομάδα της Αθηναϊκής Α.Ε. Αγ. Δημητρίου Αττικής, μπορεί να γνώρισε την ήττα από την ομάδα του ΟΦΗ με σκορ 3-0 στο Ηράκλειο, ωστόσο δεδομένων των συνθηκών απέσπασε θετικές εντυπώσεις και το χειροκρότημα, των φιλάθλων.

Το Δ.Σ της Αθηναϊκής Α.Ε. Αγ. Δημητρίου Αττικής νιώθει την υποχρέωση να συγχαρεί τις παίκτριες της ομάδας, το προπονητικό δίδυμο των Γ.Γκοβερίνου & Ι. Βαρβαρόπουλο καθώς και τον φυσιοθεραπευτή Ι. Τσόπελα για την αξιόμαχη προσπάθεια τους απέναντι στον ΟΦΗ.

 

Παίκτριες Αθηναϊκής: Αντωνοπούλου, Τελιάκη, Μαντζάνα Μ., Καρόζη, Μαρίνου, Κρητσιμήλιου, Παντελεάκου, Λάζαρη,  Παντελακάκη,  Μαντζάνα Ιφ., Λυκούδη, Λούντερμιλκ, Μπεκρή, Κουλούμαση, Απανωμεριτάκη, Βαρβαροπούλου, Μπεκρή, Καραμαλίκη.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου  

Βρισκεστε εδω