Ακολουθήστε μας

Λίνα Παντελεάκου & Γ.Βαρβαρόπουλος μιλούν για τον αγώνα στο «Γεντί Κουλέ».

Την Κυριακή 27.11.16 διεξάγεται η 2η αγωνιστική της Β’ Εθνικής του γυναικείου ποδοσφαίρου. Μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο αγώνας μεταξύ της Αθηναϊκής Α.Ε. Αγ. Δημητρίου και του ΟΦΗ αναμένεται πραγματικό ντέρμπυ καθώς και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν νικηφόρα αποτελέσματα στην πρεμιέρα.

Εν όψη του αγώνα, το alsosnews.grεπικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του προπονητικού team Γιάννη Βαρβαρόπουλο, ο οποίος μας δήλωσε:

«Η ομάδα στοχεύει πάντα στη νίκη απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Στον αγώνα του Ηρακλείου, το ιστορικό όνομα του ΟΦΗ σε κάθε περίπτωση απαιτεί σεβασμό, αλλά αποτελεί όμως και για μας μια πρόκληση. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι αρκετές από τις παίκτριες του ΟΦΗ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν παρουσία στις εθνικές ομάδες αλλά και στην Α’ Εθνική, ενώ σήμερα διαθέτει και εν ενεργεία διεθνή παίκτρια, την Βάσω Κυδωνιάτη. Θα αγωνιστούμε και για να κάνουμε περήφανους τους φίλους της ομάδας που μας υποστηρίζουν τόσα χρόνια. Καλή επιτυχία στα κορίτσια»

Για τον ίδιο αγώνα, η σέντερ μπακ της ομάδας Λίνα Παντελεάκου μας δήλωσε: «Παρότι είμαστε ένα νέο σωματείο με έτος ίδρυσης μόλις το 2012, έχουμε καταφέρει να διαγράψουμε μια πολύ καλή πορεία στη σύντομη αυτή ιστορία μας. Με την παρουσία μας για 2η χρονιά στη Β’ Εθνική γυναικών καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την πολύ καλή ομάδα του ΟΦΗ μέσα σε μια παραδοσιακά σκληρή έδρα, αφού ο αγώνας διεξάγεται στο «Γεντί Κουλέ»του Ηρακλείου Κρήτης.

Γνωρίζουμε ότι καλούμαστε να δώσουμε εξετάσεις απέναντι στην ομάδα του ΟΦΗ που αποτελείται από παίκτριες Α’ Εθνικής και παίκτριες επιλεγμένες στην Εθνική Ελλάδας. Στον αντίποδα, ερχόμαστε εμείς με λιγότερη εμπειρία και με σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα, να δώσουμε την ψυχή μας όπως κάθε φορά σε αυτό που κάνουμε με πολύ αγάπη και πάθος!!Στόχος μας είναι ένα καλό ποιοτικά ποδόσφαιρο και σκοπός μας η νίκη.Εξάλλου, αυτό είναι και το πνεύμα του αθλητισμού, η άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός!!Καλή μας επιτυχία!!!» 

Επιπλέον στις δηλώσεις προπονητή και παίκτριας, αξίζει να επισημανθεί ότι το φετινό ρόστερ της Αθηναικής ομάδας είναι σε μεγάλο βαθμό ανανεωμένο σε σχέση με πέρσι. Ο βασικός κορμός της ομάδας, πλαισιώθηκε με αρκετά ταλαντούχα κορίτσια που προωθήθηκαν από τις ακαδημίες της, αντανακλώντας την εμπιστοσύνη της διοίκησης στις νεαρές παίκτριες των τμημάτων υποδομής της.

Για το alsosnews.gr

Νεοκλής Τσούνης

Βρισκεστε εδω